Адреса:
Сердарот 108а, Кисела вода, Скопје, Македонија
Телефон:
02 2784 990 ; 070 24 24 14
Мобилен:
info@elcon.mk
https://www.facebook.com/elconmk
Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.