Паркинг системи

Системот за управување со паркинг простор е наменет за управување на паркинг просторот, издавање на билети и потврди за одобрен билет врз основа на регистрирани барања во системот. Системот овозможува да се направат прегледи на сите влезни и излезни податоци, со најразлични можности на групирања на податоците.

На следниот линк можете да ја превземете брошурата за нашиот ПАРКИНГ СИСТЕМ.

 

 


Системот за управување со паркинг простор е доверлив, безбеден, ефикасен и одржлив. Исто така е едноставен, прегледен за употреба, овозможува лесен и брз начин да се дојде до крајните резултати.

Постојат најразлични видови на производи кои се наменети за паркинг системите со кои би се спречило паркирање на непосакуваните возила во вашиот простор, како што се: паркинг жапки, паркинг рампи, паркинг ланци и тн.

Управувањето со паркингот, закупот и превземањата се значаен дел од бизнисот на паркинг системите. Паркинг системите на Елкон обезбедуваат софистицирани и ефективни програми кои генерираат приходи за сите видови имот преку управување со паркингот и закуп на гаражи / паркинг. Искуството во управувањето со паркирање во лизинг / управувачки капацитети од сите големини, во комбинација со нашата репутација за највисоко ниво на интегрираност носи професионалност и квалитет на услугите за лизинг на гаражи и услуги за паркирање кои ги нудат системите на Елкон. Оперативниот тим на паркинг системи нуди долгогодишно искуство во одржување, работење, контрола на приходи и безбедност.

             
Од автоматизација до проток на сообраќај, сè што правиме е дизајнирано за да обезбеди сигурно и уредно искуство за нашите посетители. За разлика од нашата конкуренција, постојано работиме на подобрување на профитабилноста на секоја локација преку иновативна примена на технологијата.
Подолу се дадени некои од услугите што ги нудиме:
    Операции за паркирање и надвор од улицата
     Безбедност
     Анализа и известување
     Одржување
     Контрола на приходите.