Изберете го вашиот јазик

uslugi mk.jpg
centrala1.jpg
kontrola pristap 2.jpg
inverteri.jpg
kabliranj3.jpg
kabliranje1.jpg
kabliranje2.jpg
kabliranje3.jpg
centrala2.jpg
kameri1.jpg
kameri2.jpg
kameri3.jpg
kameri4.jpg
kanali i svetlo.jpg
kontrola pristap1.jpg
kontrola1.jpg
lanec.jpg
letva1.jpg
mreza1.jpg
mreza2.jpg
domofoni1.jpg
mreza3.jpg
mreza4.jpg
mreza5.jpg
mreza6.jpg
domofoni2.jpg
objek11.jpg
objekt.jpg
agregat2.jpg
objekt10.jpg
objekt12.jpg
objekt13.jpg
objekt14.jpg
objekt15.jpg
objekt2.jpg
agregat1.jpg
objekt3.jpg
objekt4.jpg
objekt5.jpg
objekt6.jpg
objekt7.jpg
objekt8.jpg
objekt9.jpg
parking1.jpg
pp1.jpg
pp2.jpg
rampi1.jpg
razno1.jpg
shuko1.jpg
agregat3.jpg
shuko2.jpg
shuko3.jpg
svetlo1.jpg
alarm.jpg
svetlo2.jpg
tabla7.jpg
tabla6.jpg
tabla5.jpg
tabla4.jpg
tabla3.jpg
tabla1.jpg
svetlo4.jpg
svetlo3.jpg
tabli2.jpg
tripod1.jpg
tripodi visoki.jpg
ups1.jpg
ups2.jpg
vrati1.jpg
PlayPause
previous arrow
next arrow

 

Елкон ви нуди решенија за:

- Системи за видео надзор

- Електрика и автоматика

- Обновлива енергија (фотонапонски електрани)

- Системи за контрола на пристап и евиденција на работно време

- Алармни системи

- Компјутерски системи (Софтвер и безбедност)

- Домофонија и видео-домофонија

- Бакарни и оптички мрежи

- Паркинг системи

- Системи за непрекинато напојување

- Системи за детекција и дојава на пожар

- Телекомуникации (телефонски централи)