Изберете го вашиот јазик

За Нас

ЕЛКОН од 2017 година е застапен на македонскиот пазар и се занимава со изведба на објекти од втора категорија.Започнавме со идејата за постигнување на безбедност и олеснет начин на живот и работа.

Нашата цел е да ви понудиме сигурност и квалитет, со помош на висококвалитетните производи од познати светски марки кои секојдневно се употребуваат во нашата работа, производи кои ќе продолжиме да ги користиме и понатаму поради големиот број на успешно извршени задачи. 

Ние чекориме напред заедно со технологијата, ги следиме сите напредоци кои се постигнуваат во усовршувањето на производите кои се неопходни за областите во кои работиме.

ormari.jpg
digalka2.jpg
krov1.jpg
krov2.jpg
digalki.jpg
nadvor.jpg
nadvor2.jpg
objekt1.jpg
rabota1.jpg
rabota2.jpg
rabota3.jpg
digalka3.jpg
PlayPause
previous arrow
next arrow